www.jlanghout.nl

KNIGHT RIDER PAGINA

Mijn favoriete seizoen van de serie de Knight Rider is:  Seizoen 4.

Waarom is dit mijn favoriete seizoen. K.I.T.T. krijgt een nieuwe gedaante: Super Persuit Modus, met  Emergency Braking System.

Ik zag het voor het eerst toen ik een jaar of zeven of acht was. Ik werd meteen verliefd op deze functie en dat ben ik nu nog.

Vele jaren later toen de serie voor de zoveelste keer de revue passeerde heb ik alle afleveringen opgenomen op een vhs band. Destijds werd het uitgezonden op V8 de voormalige zender dat nu Veronica heet. Ik heb gebruik gemaakt van een digitale videocamera en heb ik beelden van een paar afleveringen  overgezet en vervolgens gebruikt. Deze afleveringen heb ik beide naar Pinnacle Studio 7 overgepompt. Daar heb ik SPM en EBS zo bewerkt, dat ik er een filmpje overhield van ongeveer 2 minuten en 9 seconden. De afleveringen die ik gebruikt heb zijn de afleveringen KITTNAP en Sky Knight. KITTNAP is tevens mijn favoriete aflevering, omdat K.I.T.T. ook Turbo Boost en de Auto Cruise gebruikt. Ook twee favoriete punten wat ik mooi vindt aan de Knight Rider. Alle hoofdrolspelers spelen tevens ook nog eens in deze aflevering. Vandaar dat ik het een mooie aflevering vindt.

Ik heb er nog een paar foto's bijgedaan en wat teksten bijgevoegd. En nu zie hier het verkorte filmpje van de SPM en EBS stand.

Voor een download versie kunt u hieronder terecht.

KITT in SPM.wmv

Volgende pagina is de SPM Pagina.

Terug naar hoofdpagina www.jlanghout.nl